FollowUsOnFacebook FollowUsOnYoutube

Slechtweerlijn

Twijfelt u of de training
doorgaat? Bel dan onze
slechtweerlijn: 010-4701620,
of volg ons op facebook

SLECHT WEER…..WANNEER VALT EEN LES UIT?

Om misverstanden te voorkomen en u niet voor niets naar de Brandersstad te laten komen, willen wij meer duidelijkheid scheppen in het afzeggen van lessen met slecht weer.

Bij slecht weer worden de lessen afgezegd, maar wat is slecht weer? Wanneer er zware regen, sneeuw en/of onweer voorspeld word, dan is het vrij duidelijk. Maar soms is het ook om andere redenen. Maandag 17 januari jl. hebben we de lessen afgezegd, omdat er een gevoelstemperatuur van -4  oplopend tot -6 in de loop van de avond verwacht werd. Dit zijn geen temperaturen om met uw hond op het veld te staan.

Ook wanneer het een poos gevroren heeft en er is flinke dooi, dan kan het zijn dat de lessen ook afgezegd worden. Waarom? Dan is het veld zacht en modderig en bestaat de kans dat we het veld kapot lopen.
Er wordt ook gekeken naar de omstandigheden op de weg. Wordt er mist en gladheid verwacht, dan is de kans ook groot dat de lessen worden afgezegd.

Kortom, het is verstandig om, zeker tijdens de wintermaanden, de slechtweerlijn of de melding op Facebook in de gaten te houden! Misschien is het een idee om, voordat u vertrekt naar de vereniging, even te checken. Beter checken dan voor niets te rijden.
De slechtweerlijn en de melding op Facebook wordt meestal aan het eind van de middag (ongeveer vanaf 17 uur) bijgewerkt. Mocht er geen melding voor die dag opstaan dan gaan de lessen gewoon door.
Bij afzeggen van de lessen, gaat ook het puppyspreekuur niet door.
Slechtweerlijn: 010-4701620
Facebook: https://www.facebook.com/hsvdebrandersstad/

Wij hopen dat we zo wat meer duidelijkheid hebben gegeven m.b.t. het wel of niet doorgaan van de trainingen.

Advertenties

Adverteerder #3
Copyright