FollowUsOnFacebook FollowUsOnYoutube

instagram

Gehoorzaamheid

De instructeurs van de gehoorzaamheid zijn allemaal opgeleid en erkend kynologisch instructeurs. Zij doen regelmatig aan bij en nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het opvoeden en gedrag van honden!
Bij de gehoorzaamheids cursussen wordt gekeken naar iedere hond als individu en werken we aan de opvoeding en een prettige en goede baas hond relatie. Hierbij maken we gebruik van een positieve, beloningsgerichte benadering.

Welpen training
  • Tijden: Maandagavond, van 18:00 uur tot 18:30 uur.
  • Kosten: Klik hier

Deze cursus is bedoeld voor puppen vanaf het moment dat de pup bij u in huis is gekomen tot ong 10 a 12 weken. De pup dient hiervoor op entschema te zijn. Dat betekent dat de pup nog niet volledig geent hoeft te zijn. Toch is het goed om met uw jonge pup te komen, vanwege een goede socialisatie van uw pup. Tijdens deze cursus kunt u met al uw vragen terecht en krijgt u veel informatie over het zindelijk maken, benchtraining, alleen thuis blijven enz. Alles waar u in het dagelijks leven mee te maken krijgt met uw hond. Op een leuke manier wordt een begin gemaakt met de eerste stappen naar gehoorzaamheid, zoals het hier komen, wandelen aan de lijn enz. Voor deze cursus hoeft u zich niet op te geven, er is een constante doorstroom.

Puppy Cursus
  • Tijden: Maandagavond, vanaf 18:30 uur.
  • Kosten: Klik hier

Deze cursus is bedoeld voor puppen vanaf ongeveer 10 a 12 weken. Tijdens deze cursus worden diverse basisoefeningen aangeleerd, afgewisseld met balanstraining en hersenwerk afgestemd op puppen. Ook besteden wij aandacht aan hond-hond communicatie door 2 pups met elkaar te laten spelen in de puppyren. Daarbij laten wij de eigenaars zien wat er gebeurd en waarom de pups reageren zoals ze dan laten zien. Dit gebeurt altijd onder toezicht. Tijdens de cursus zullen er diverse theorie momenten in de kantine zijn, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kan. Het tot stand brengen van een goede relatie tussen eigenaar en hond zal als een rode draad door deze cursus lopen. De cursus duurt 10 lessen en na afloop ontvangt u een certificaat.

Basis Cursus
  • Tijden: Maandagavond, vanaf 18:30 uur.
  • Kosten: Klik hier

In de Basis cursus gaan we verder met de aangeleerde oefeningen, nieuwe oefeningen en ook de balanstraining en het hersenwerk zullen hier regelmatig gedaan worden. Ook de theorie momenten blijven voorkomen. Een aantal honden zullen misschien in de pubertijd raken, waar we uiteraard ook aandacht aan besteden. Ook deze cursus duurt 10 weken en na afloop krijgt u een certificaat.

Jonge Honden Cursus
  • Tijden: Maandagavond, vanaf 18:30 uur.
  • Kosten: Klik hier

Na de basis cursus is uw hond geen pup meer en kan deze meedoen aan de jonge honden cursus. De oefeningen uit de basis cursus worden uitgebreid en moeilijker. Ook worden er weer nieuwe oefeningen gedaan. Balanstraining en hersenwerk blijft onderdeel van de cursus. Deze cursus duurt 10 weken en na afloop krijgt u een certificaat.

Privéles

Soms is het nodig om privéles te volgen, om wat voor reden dan ook. Dit is ook mogelijk op HSV de Brandersstad. De lessen duren een half uur. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen via 06-13463288.

Copyright