FollowUsOnFacebook FollowUsOnYoutube

Gehoorzaamheid

De instructeurs van HSV de Brandersstad zijn allen gediplomeerd en erkend kynologisch instructeurs. Zij worden op de hoogte gehouden door de Nederlandse vereniging van instructeurs in honden opvoeding en opleiding van de laatste ontwikkelingen en inzichten in het trainen van honden. De trainingsmethodes zijn gebaseerd op het ‘wezen’ hond. Wij richten ons voornamenlijk op de opvoeding van de hond en de relatie baas hond, waarbij we gebruik maken van een positieve, beloningsgerichte benadering. Tevens is op HSV de Brandersstad een gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut aanwezig die bij probleemgedrag een advies kan geven en eventueel (als het gedrag dit toelaat) de eigenaar en hond op de vereniging verder kan begeleiden.

Welpen spreekuur

Deze cursus is bedoeld voor puppen vanaf het moment dat de pup bij u in huis is gekomen tot ong 10 a 12 weken. De pup dient hiervoor op entschema te zijn. Dat betekent dat de pup nog niet volledig geent hoeft te zijn. Toch is het goed om met uw jonge pup te komen, vanwege een goede socialisatie van uw pup. Tijdens deze cursus kunt u met al uw vragen terecht en krijgt u veel informatie over het zindelijk maken, benchtraining, alleen thuis blijven enz. Alles waar u in het dagelijks leven mee te maken krijgt met uw hond. Op een leuke manier wordt een begin gemaakt met de eerste stappen naar gehoorzaamheid, zoals het hier komen, wandelen aan de lijn enz. Voor deze cursus hoeft u zich niet op te geven, er is een constante doorstroom. Klik hier voor een overzicht van de tarieven van de cursussen en trainingen.

Puppy Cursus

Deze cursus is bedoeld voor puppen vanaf ongeveer 10 a 12 weken. Tijdens deze cursus worden diverse basisoefeningen aangeleerd, afgewisseld et balanstraining en hersenwerk afgestemd op puppen. Ook besteden wij aandacht aan hond-hond communicatie door 2 pups met elkaar te laten spelen in de puppyren. Daarbij laten wij de eigenaars zien wat er gebeurd en waarom de pups reageren zoals ze dan laten zien. Dit gebeurt altijd onder toezicht. Tijdens de cursus zullen er diverse theorie momenten in de kantine zijn, zodat u met al uw vragen terecht kan. Het tot stand brengen van een goede relatie tussen eigenaar en hond zal als een rode draad door deze cursus lopen. De cursus duurt 10 lessen en na afloop ontvangt u een certificaat. Klik hier voor een overzicht van de tarieven van de cursussen en trainingen.

Basis Cursus

In de Basis cursus gaan we verder met de aangeleerde oefeningen, nieuwe oefeningen en ook de balanstraining en het hersenwerk zullen hier regelmatig gedaan worden. Ook de theorie momenten blijven voorkomen. Een aantal honden zullen misschien in de pubertijd raken, waar we uiteraard ook aandacht aan besteden. Ook deze cursus duurt 12 weken en na afloop krijgt u een certificaat. Klik hier voor een overzicht van de tarieven van de cursussen en trainingen.

Jonge Honden Cursus

Na de basis cursus is uw hond geen pup meer en kan deze meedoen aan de jonge honden cursus. De oefeningen uit de basis cursus worden uitgebreid en moeilijker. Ook worden er weer nieuwe oefeningen gedaan. Balanstraining en hersenwerk blijft onderdeel van de cursus. Deze cursus duurt 12 weken en na afloop krijgt u een certificaat. Klik hier voor een overzicht van de tarieven van de cursussen en trainingen.

Jonge Honden 2 Cursus

Het vervolg op de jonge honden cursus, waarbij meer van de honden verwacht wordt en de oefeningen sneller en correcter uitgevoerd moeten gaan worden. Ook tijdens deze cursus worden nog steeds leuke, uitdagende en creatieve oefeningen gedaan naast de gebruikelijke gehoorzaamheids oefeningen. Deze cursus duurt 12 weken en na afloop krijgt u een certificaat. Klik hier voor een overzicht van de tarieven van de cursussen en trainingen.

Privéles

Soms is het nodig om privéles te volgen, om wat voor reden dan ook. Dit is ook mogelijk op HSV de Brandersstad. De lessen duren een half uur. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan contact op te nemen met Hedy Mingelen 06-40474736. Klik hier voor een overzicht van de tarieven van de cursussen en trainingen.

Copyright